De Flow-puzzel is er!

Flow-puzzel

Bij Flow zijn we er fan van: de puzzel. Het is zo’n ontspannend klusje, stukje voor stukje leggen. Omdat we iedereen die rust gunnen, besloten we een eigen Flow-puzzel te maken. En wat zijn we er blij mee!

Voor deze puzzel, die we maakten in samenwerking met de Amerikaanse uitgeverij Workman Publishing, maakte Valesca van Waveren een grote illustratie die is geïnspireerd op de uitspraak ‘All good things are wild and free’ van natuuronderzoeker en schrijver Henry David Thoreau. De puzzel bestaat uit 1000 stukjes, dus het leggen belooft een rustgevend klusje te worden waar je steeds even naar terug kunt keren.

Terwijl je hem stukje voor stukje in elkaar legt, word je herinnerd aan al het kleine geluk uit de natuur: een (slow) reizende slak, een boom vol vruchten, het gezoem van insecten, de stevige stam van een eik, fonkelende sterren… Een plek waar je het liefst meteen je tentje neer zou zetten.

  • De puzzel is online te bestellen in onze webshop. Helaas blijkt de puzzel na één dag al uitverkocht. We hebben een nieuwe voorraad besteld en hopen de puzzel zo snel mogelijk weer te kunnen aanbieden. Houd hiervoor de nieuwsbrief en Instagram in de gaten.
  • Naast de Flow-puzzel, hebben we ook nog andere stationery binnen deze lijn, zoals sticky notes, een pakket voor papieren post, notebooks en meer.

Fotografie Valesca van Waveren

https://www.instagram.com/p/B81EL-jFrVm/

 

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten