DIY: een cactus tekenen met waterverf

cactus tekenen

Schilderen met waterverf is de ultieme les in loslaten, omdat het zo lastig te sturen is. Zou je het eens willen proberen, een cactus tekenen? We verzamelden drie YouTube-lessen.

Een ronde cactus tekenen

In deze video van acht minuten laat The Inspired Artist zien hoe je dat doet: een cactus tekenen met waterverf. Ze laat je ook meteen zien welke materialen ze gebruikt voor het illustreren. Haar instructies heeft ze ook in tekst onder de video gezet.

Een verzameling cactussen

Als je het meteen groots wilt aanpakken: schilder meerdere stekelige plantjes bij elkaar. De video van Michelle Kral Watercolours duurt twaalf minuten en ze maakt gebruik van de nat-in-nat-techniek. Ook Michelle laat onder de video zien welke materialen ze heeft gebruikt voor het maken van de cactus.

https://www.youtube.com/watch?v=gQpIg5QmwOY

3 verschillende manieren

Color Snack laat in deze snelle video van vijf minuten zien hoe je een cactus op drie verschillende manieren schildert. In plaats van een penseel, wordt er een waterbrush gebruikt. De materialen die in de video gebruikt zijn, kun je onder de video bekijken.

Uitgelichte afbeelding Color Snack

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten