Flow 1 ligt in de winkel: dit staat erin

Flow 1

Breathe, staat op de cover van Flow 1, als lekker fris begin van het nieuwe jaar. Deze artikelen en extra’s vind je terug in het nummer. 

Een nummer over je weg vinden in onzekere tijden en nieuwe plannen maken. Zoals altijd krijg je bij elke Flow twee paper goodies. Deze keer: een maandkalender voor 2021 en een notebook met inzichten en vragen.

In Flow nummer 1-2021 vind je onder andere:

  • Je weg vinden in niet-weten: hoe blijf je opgewekt je koers bepalen als de toekomst onzeker is? Over het maken van plannen met een vleugje sprankeling in deze nieuwe tijd.
  • Alleen is ook goed: over al die fijne kanten van in je eentje leven.
  • De comeback van de droogbloem: in de jaren tachtig raakten ze in de vergetelheid, maar nu zijn droogbloemen terug van weggeweest. En het leuke is: iedereen kan zo’n boeket of krans maken.
  • Tools voor thuiswerkers: beter organiseren en een leger hoofd.

Extra: notebook voor nieuwe plannen + maandkalender 2021

Los bij dit nummer zit een notebook dat aansluit bij het openingsverhaal: hoe geef je wat richting aan je leven als je geen idee hebt hoe de toekomst eruitziet? Met vragen en opdrachten die je kunnen helpen om je koers te bepalen voor 2021, én is er genoeg ruimte om het notebook ook op je eigen manier te gebruiken. Met illustraties van Monica Garwood.

  • Ook bij dit nummer: een maandkalender voor 2021, met beelden van de Duitse fotograaf Tina Sosna.
  • De illustratie op de cover is gemaakt door Monika Szczerbińska.
  • Je vindt het nummer in onze webshop.

Fotografie Floor van Koert

Flow 1

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS