Lancering in Frankrijk

Hoera Flow is nu ook verkrijgbaar in Frankrijk!

Op de Boulevard de Clichy in Parijs, pal naast de Moulin Rouge, is een verborgen trap naar boven, waarachter een heel fijn plekje verstopt zit: Le Bar à Bulles. Op deze locatie werd op 10 februari de eerste Franstalige Flow gelanceerd. Pers, bloggers en natuurlijk het Franse team van uitgeverij Prisma, die samen met ons de Franse Flow maakt, bladerden er met ons in het allereerste nummer. Alles in het Frans klinkt prachtig, we kunnen alleen maar heel erg trots zijn dat ons blaadje in het fijne Frankrijk in de winkels ligt! De Franstalige Flow is vanaf 12 februari in heel Frankrijk te koop. Bestellen kan ook in onze webshop.

lanceringflow

lancering

We logeerden overigens, op aanraden van de Franse Flow hoofdredacteur Gwendolyn in het vlakbij gelegen Hotel Josephine, een aanrader als je van  precies de goede bedlampjes, behangetjes, lampenkapjes en oude zwart-wit foto’s van Josephine Baker houdt!

lanceringfranseflow
Irene, Astrid en Gwendolyn

 

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS