Lezen in Flow 8

flow 8

Hij is er: het laatste nummer van 2018. Met onze jaarlijkse 365 dagen-kaartjeskalender (deze keer in een uitneembaar boekje), die we elk jaar met veel plezier maken. De extra feestelijke cover werd geknipt door de Schotse Emily Hogarth. Lees hier wat nog meer in Flow 8 staat.

 • De woorden uit je jeugd
  Koppig vasthouden aan je gelijk of jezelf een uitspraak van vroeger horen zeggen: soms zie je opeens je eigen vader of moeder door je gedrag heen schemeren. De ideeën van je ouders liggen vaak diep verankerd. Soms grappig, soms ergerlijk. Wat wil je vasthouden en wat laat je liever los?
 • Op WhatsApp-dieet
  Je kunt de meldingen en vinkjes van WhatsApp uitzetten, maar zelf als je mobiel op stil staat, brandt hij in je zak. Is het een idee om te stoppen met WhatsApp? Of kun je eigenlijk niet zonder?
 • Nieuwe serie: de filosoof
  Wie was Seneca nou eigenlijk? Een korte introductie, met illustraties van Deborah van der Schaaf.
 • Op zoek naar (n)iets
  In Japan kunnen ze dit goed: genieten van de kleine, nauwelijks waarneembare dingen in het leven.
 • En verder onder andere: journalist Anneke Bots vraagt zich af of ze wel ambitieus genoeg is, leer beter kijken en focussen op de details, het herbarium van Emily Dickinson en het inspirerende leven van de Britse schilder Dora Carrington.
 • Extra’s: twee papieren cadeauzakjes, en de 365 dagen-kaartjeskalender in een apart notebook. Haal ook dit jaar de bewaarring op bij Dille & Kamille op vertoon van het bijbehorende kaartje. Kijk voor een winkel bij jou in de buurt op Dille-kamille.nl.

De nieuwste Flow (8-2018) is te bestellen in onze webshop en ligt nu in de winkel.

Flow 8

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten