Lezen in Flow

Flow 1-2015

Flow0115_bladereditie_webshop
In Flow 1 – vanaf 14 januari verkrijgbaar – is veel te lezen en te zien:

* Thema: afsluiten & verdergaan
Modder je door in je relatie in de hoop dat die beter wordt of koop je een stapelbed om nóg een jaar in dat te kleine huis te kunnen blijven wonen? Soms is het duidelijk tijd om iets af te sluiten, maar hik je lang tegen die beslissing aan en houd je de deur liever nog op een kiertje. Hoe maken we dit makkelijker voor onszelf?

* Het wonderlijke leven van The Bloomsbury Group. Over de avonturen en onderlinge verhoudingen van een bijzondere groep mensen (onder wie schrijfster Virginia Woolf en haar zus Vanessa Bell). Als je je aanmeldt voor Flow Post ontvang je later deze week een nieuwsbrief met een filmpje waarin Patti Smith vertelt over haar fascinatie voor deze kunstenaars en de plek waar ze woonden.

leendertblok* Mooi foto’s van bloemen door Leendert Blok (Nationaal Archief/Collectie Spaarnestad)

* Een interview met schrijver Jan Siebelink over verleden, heden en toekomst. ‘We waren heel arm, maar toch had ik een mooie jeugd. Het was bij ons thuis altijd gezellig. Er kwamen vaak familieleden en vrienden over de vloer.’

* Wijsheden over winterdepressie. Psycholoog Ybe Meesters, historicus Ineke Strouken en bioloog Tijs Goldschmidt geven raad hoe om te gaan met een lusteloos wintergevoel.

* Een mini prentenboek van Blexbolex en een nieuwe column van Aaf Brandt Cortius.

* Mooie woorden voor op het raam, een tegel of je spiegel: 10 stickers

howtoknoop
*Veel illustraties, zoals deze van Ruby Taylor.

Benieuwd naar Flow? Haal het magazine vanaf 14 januari in de winkel of bestel het nummer of een abonnement in onze webshop.

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS