Nieuwe special

In de Flow special Hoe leef je het leven is er speciale aandacht voor The School of Life. Bekijk de animatie om te zien waar hun levenslessen over gaan.

Journalist Otje van der Leij volgde drie avondklassen bij Amsterdamse vestiging en schreef op wat ze er leerde. Ze volgde ‘Vernieuw je denken’, ‘How to balance work with life’ en ‘How to have better conversations’. Bij het artikel vind je ook een kortingscode om 10% korting mee te krijgen als je je wilt inschrijven voor een class van The School of Life.

FlowHoeLeefJeLeven_Blader_01

In Hoe leef je het leven staan we uitgebreid stil bij vragen over hoe het leven te leven. Een overzichtje van wat er zoal in de special te lezen en te zien is, vind je hier. Deze uitgave ligt vanaf 31 maart 2015 in de winkels of is online verkrijgbaar in onze webshop.

Digitale voor-/napret
Natuurlijk zitten er ook fijne extra’s en mooie illustraties in Hoe leef je het leven. In ons downloadkastje kun je er vast een aantal bekijken of je kunt ze downloaden als je niet wilt knippen of scheuren in de special.

gesprekskaartjes
Uitknipkaartjes met gespreksvragen in het laatje ‘Inspiratie’.

quote_deborah
Een quote geïllustreerd door Deborah van der Schaaf in het laatje ‘Other lovely stuff’.

sticker_muziekl
Mooie plakker geïllustreerd door Rebecca Jones in het laatje ‘Stickers’.

vragenaanjezelf
Vragen aan jezelf in het laatje ‘Inspiration’.

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten