Ondertussen in de Flow Kas

Flow in de Snorfabriek
Snor & Flow: een perfecte combinatie. Wij van Flow delen met de Snorretjes de liefde voor papier en illustraties. Daarnaast staat Flow voor klein geluk, andere keuzes maken en simpeler leven, en we proberen vooral wat minder haast te hebben. Al die dingen komen samen in de Flow Kas in de Snorfabriek in Utrecht, waar we de komende maanden in samenwerking met Monique van HappyMakersBlog.com creatieve workshops gaan organiseren.

Toegangskaartjes voor de volgende workshops zijn nu verkrijgbaar via onze webshop:

Er worden twee workshops per dag georganiseerd, in de ochtend en in de middag. De ochtendsessie heeft van 10.00 tot 10.30 een inloop en ontvangst, met koffie/thee en wat lekkers en in de middag start de inloop en ontvangst van 13.00 uur tot 13.30 uur, met koffie/thee en wat lekkers.

Per workshop hebben we ruimte voor 16 personen. Natuurlijk kun je voor of nadat je de workshop hebt gevolgd nog fijn rondlopen door de Snorfabriek.

Wat kost het?
Een kaartje voor de Flow-workshops kost € 60,- per persoon (maximaal 2 tickets per persoon), dat is inclusief:
– workshop
– koffie/thee met wat lekkers
– goedgevulde goodie bag van Flow

Goed om te weten
* Flow-abonnees krijgen 10% korting op deze Flow-workshops. Dit geldt ook voor abonnees in België. Vul bij je bestelling de code ‘flow10%‘ in.
* Eenmaal gekochte tickets kunnen niet worden omgewisseld of geretourneerd.
* Vooraf reserveren is niet mogelijk.

Verder in de Flow Kas
We zullen regelmatig ook zelf in de kas werken of vergaderen, er zijn plannen om offline-onthaast-mindfulness-momenten te organiseren en we zullen creatieven vanuit de hele wereld uitnodigen om er een paar dagen te komen werken. Tot slot is de Flow Kas ook te huur, en Ellen Vesters van Urlaub is een van onze vaste huurders. Wil je de Flow Kas huren? Mail dan naar: henja@snorfabriek.nl voor meer informatie.

timo-pisart-credit-jpgfoto: Timo Pisart

 

 

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS