Printed Stories

Lisanne Davids-Busink haalt al haar mooie producten rechtstreeks van illustratoren uit heel Europa. Ze heeft inmiddels een shop vol ‘gedrukte verhalen’.

Espacio.jpg

Kun je iets meer vertellen over jezelf?
“Ik ben 31 jaar, getrouwd met Endre en moeder van Maxime van 2 jaar en Xavier van 2 maanden. We wonen in Utrecht, waar we graag de stad in gaan op zoek naar de leukste cafeetjes, winkels en restaurantjes. Ik heb Kunst- en Cultuurwetenschappen gestudeerd en vervolgens achter de schermen gewerkt bij tv en theater en tot eind 2013 bij een organisatie voor innovatie in het hoger onderwijs. In 2014 heb ik de stap genomen om te starten als freelancer en daarnaast Printed Stories op te zetten.”

in-the-park-notebook2_web-500x500

Wat was tot nu toe de leukste ervaring die je met je webwinkel hebt?
“Sowieso is het fijn dat werken voor de webshop niet als werk voelt. De opstartfase was in het bijzonder een leuke ervaring, ik selecteerde de eerste illustratoren en wist niet hoe snel ik de pakketten van de postbode moest aanpakken om het werk te kunnen bekijken. Het samenwerken met illustrators uit heel Europa is heel speciaal. Ook vind ik het superleuk als ik reacties terugkrijg en de eerste vermelding in een tijdschrift was ook bijzonder.”

Waarom een shop met illustratiewerk?
“Ik kwam online, tijdens stedentrips of in tijdschriften, zoveel leuk werk van illustrators tegen, dat ik graag een plek wilde creëren om meer mensen hier blij mee te maken. Illustraties vertellen een verhaal, geven een gevoel weer en voor elke gelegenheid, ruimte in huis of emotie is er wel een passende illustratie. Een van mijn persoonlijke favorieten is de Polar Bear poster van Miss Malagata, deze hangt nu op de babykamer van Xavier. ”

Printedstories.nl

polarbearA4.jpg

 

 

 

 

 

Promotional image Promotional image

Inclusief 37 paper goodies

Flow Vakantiebox

Met een extra dik boek (met verhalen over wat het toeval je brengt) en weer veel paper goodies, waaronder postcards, stickers, zakjes voor (natuur)vondsten en polaroids.

Bestel zonder verzendkosten