Literaire uitstapjes

Vandaag start de Boekenweek 2017, dit jaar met het thema verboden vruchten. Rondom dit thema is er van alles te doen in onder meer boekwinkels, musea en bibliotheken. Herman Koch, de auteur van het boekenweekgeschenk, en Connie Palmen (die het boekenweekessay schreef) gaan op tournee door het land. We hebben een aantal activiteiten uitgelicht.

  • Vandaag gaat de boekenweek van start in cultureel centrum Rozet in Arnhem. Herman Koch is hoofdgast tijdens het Boekenfeest en ook andere schrijvers en dichters schuiven aan bij de talkshow geleid door Marlies Leupen. Meer informatie kun je hier lezen.
  • In de boekenweek worden in Amsterdam dagelijks literaire wandelingen aangeboden rondom ‘verboden vruchten’, waarbij je langs locaties komt die iets met het thema en de Nederlandse literatuur te maken hebben. Booklovers’ Tours en boekhandel Scheltema verzorgen de stadswandeling. Hier vind je meer informatie.
  • Schrijver Lize Spit, auteur van het boek Het smelt, is op 28 maart aanwezig in Bibliocenter Weert in Limburg, waar ze in gesprek gaat over haar boek. Hier vind je meer informatie.
  • Op deze pagina kun je meer lezen over de tournees van Herman Koch en Connie Palmen.
Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING