Win: Buitenplaats Beekhuizen Veluwe

Bij Buitenplaats Beekhuizen word je wakker in de bossen, waarna het ontbijt op je veranda wordt geserveerd. In samenwerking met Bijzonderplekje.nl hebben we iets leuks georganiseerd. Als je nu een abonnement neemt op Flow ontvang je niet alleen korting op het blad, je maakt ook nog eens kans op een weekendje of midweek weg. We hebben vijf bijzondere plekjes geselecteerd (hier lees je er meer over de actie), waaronder Buitenplaats Beekhuizen Veluwe.

2016_06_14_1060-kopie

Wat is er zo fijn hier?

Slingerend door de bossen kom je aan bij Buitenplaats Beekhuizen, waar je lodgetent of houten pod op je staat te wachten. De lodgetenten bieden plaats aan maximaal zeven personen en hebben een eigen badkamer en keuken. De pods zijn net vrijstaande hotelkamers. Sommige basic, sommige met eigen sanitair. Allemaal midden in het bos! Grote kans dat je zwijnen ziet wroeten en ’s avonds vanuit de hot tub (die je erbij kunt boeken) een prachtige sterrenhemel kunt bewonderen.

Wat krijgen we voor ontbijt?

Je ontbijt of in het pop-uprestaurant Woodz of op je eigen veranda (woensdag t/m zondag). Met boerenbrood, vers eitje en streekproducten.

Onze tip

De Posbank nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten die meteen voor je accommodatie beginnen. Bezoek Kasteel Rosendael (bij Velp) met een mooi park eromheen en de bijbehorende Oranjerie, waar je terechtkunt voor koffie of lunch.

Lekker eten

Vanaf de Buitenplaats fiets je zo naar restaurant Houtplaats, aan de rand van de Posbank bij Rheden. Bij mooi weer kom je hier het grote terras niet meer af. Op de kaart staan veel streek- en seizoensgerechten, vaak van de houtskoolgrill. Of bestel samen een grote plank met lekkers voor bij de borrel.

Buitenplaatsbeekhuizen.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot elke maandag voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

Foto’s Peggy Janssen

116-kopie

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN