Casa Fontelheira Portugal

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In het noorden van Portugal ligt Casa Fontelheira, met een fijn vakantiehuis, stoere safaritenten en een heerlijk zwembad.

Schermafbeelding 2015-10-09 om 12.13.56
Wat is er zo fijn hier?
Casa Fontelheira ligt in een stukje authentiek Portugal, waar mensen nog tijd voor elkaar hebben en het leven voortkabbelt. Het kleine vakantiedomein van Elisa en Max herbergt een zespersoons vakantiehuis en enkele comfortabele glamping tenten (voor 5 of 6 personen). Comfort, luxe, rust, ruimte en verwennerij zijn de kernwoorden van je verblijf hier. Met een (verwarmde) zwembad met loungebanken en een fantastische uitzicht over de glooiende heuvels.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het vakantiehuis en de safaritenten hebben een keuken. Het ontbijt maak je dus gemakkelijk zelf. Je kunt ook een ontbijtmand bij je tent laten bezorgen of schuif eens aan in het restaurant voor een uitgebreid ontbijt met streekproducten.

casa
Onze tip
Bezoek vanuit Casa Fontelheira de historische stad Porto aan de kust, bekend om de portwijn, die je het beste proeft op een van de terrassen aan de haven. Bezoek ook zeker Ribeira, de oudste wijk van de stad met smalle straatjes en karakteristieke huizen (UNESCO werelderfgoed).

Lekker eten
Om 19.00 uur kun je aanschuiven voor het diner dat per dag wisselt, afhankelijk van het seizoen.  De verse producten komen van lokale boeren uit de omgeving of rechtstreeks van het land van Casa Fontelheira.

Overnachting in een lodgetent vanaf € 120,- per nacht.Casafontelheira.com

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN