Wat doe je met je tijd?

In de rubriek ‘Tijd’ in Flow Magazine vertellen drie mensen hoe zij omgaan met de uren in hun dagen. Een fragment uit de portretten van Flow 8.

Maaike Pfann LowRes-014
Maaike Pfann: “Ik kan me niet meer voorstellen dat ik ooit tien uur op een dag achter een computer zat. Ik geef yogales en workshop koken met onkruid, ik organiseer culinaire wildplukwandelingen en bij een boer in de buurt huur ik een kas waarin ik veertig soorten tomaten teel. Het levert niet veel op, maar ik wordt er wel blij van.”

Sonne Scheermakers LowRes-018Sonne Scheermakers: “Nog steeds repeteren we op straat, nooit thuis. Dat hebben we wel geprobeerd, maar thuis is het lastiger om te focussen: je drinkt een kop koffie, haalt een glaasje water. Op straat maak je meteen contact.”

In dit filmpje zie je Sonne op de contrabas en Ruben op de gitaar. Tijdens deze ‘oefensessie’ is de foto gemaakt die je terugziet in Flow 8.

 

 

Marjan Minnesma LowRes-019Marjan Minnesma: “Inmiddels werk ik tachtig uur per week voor Urgenda. Urgenda zet mensen op een positieve manier aan het denken: eet minder vlees, reis minder, stem op politici die Nederland wil verduurzamen en werk samen.”
Wil je meer weten over haar werk? Bekijk haar klimaatspeech op de website van De Correspondent.

De interviews met Maaike, Sonne en Marjan zijn terug te lezen in Flow 8.

Tekst: Irene Ras, Fotografie Saskia Lelieveld, Styling: Anne-Marie Rem, Visagie Carmen Zomers @YvesRocher

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN