Filmpje over geluk

Deze week staat ons blog in het teken van Mindfulness & creativiteit. We maakten er een nieuwe special over, met opdrachten, inzichten, oefeningen, interviews met deskundigen en nog veel meer. Lees bijvoorbeeld over Alexa en Autumn van Londonmindful.com.

Bij Flow zijn we altijd op zoek naar nieuwe sites, podcasts en filmpjes. Zo kwamen we Londonmindful.com tegen, van Alexa Frey en Autumn Totton. Londonmindful.com is de site die hoort bij The Mindfulness Project, een initiatief van Frey en Totton om mindfulness en meditatie breed toegankelijk te maken. Ze verzamelden een professioneel team van docenten, met wie ze cursussen aanbieden in hun eigen ruimte in Londen. Daarnaast plaatsen ze op hun online platform content die we allemaal kunnen bekijken. Zo houden ze dagelijks een blog bij over relevante onderwerpen en vind je er video’s en podcasts. Dit filmpje bijvoorbeeld, een Ted Talk waarin neuropsycholoog Rick Hanson over geluk vertelt.

  • De website van Frey en Totton kun je hier bekijken.
  • Alexa Frey schreef ook het boek Ik ben hier nu. In onze nieuwe special Mindfulness & creativiteit kun je er een artikel over lezen.

Fotografie JKI14 Shutterstock

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN