Flow Masterclass Papier met Arne & Carlos

Arne Nerjordet uit Noorwegen en Carlos Zachrison uit Zweden, beter bekend als Arne & Carlos, zijn razend populair in Nederland, en hebben met hun breiboeken heel veel mensen lol bijgebracht in een nieuw soort van breien. In hun nieuwe boek vertellen Arne & Carlos over hun liefde voor boeken. Het duo blaast het oude ambacht ‘boeken maken’ nieuw leven in. Het gaat over verzamelingen aanleggen en boekbinden. Ook leer je stapsgewijs een persoonlijk boek maken: van art journal tot recepten- en notitieboek. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Hier kun je alvast door hun nieuwe boek bladeren.

FlowMagazine_Maakjeeigenboek_ArneCarlos

Toen we een paar maanden geleden hoorden dat het nieuwe boek van Arne & Carlos over papier en art journals gaat, kregen we bij Flow direct zin daar iets mee te doen.  Gelukkig lieten de mannen al snel weten het leuk te vinden om met ons samen te werken. Zo komt het dat je in Flow 7 een verhaal vindt over art journaling en een boekje met tips van Arne & Carlos om zelf mee aan de slag te gaan. En best heel bijzonder vinden we, op 31 oktober organiseren we een masterclass met Arne & Carlos en met de Nederlandse creatieven Geertje Aalders en Ingrid van Willenswaard. Je kunt je nu inschrijven via deze link. Het paper event is helaas helemaal uitverkocht.

  • Wanneer: Zaterdag 31 oktober van 13.00 tot 17.30 uur.
  • Waar: Lloyd hotel Amsterdam, Oostelijke Handelskade 34 1019 BN Amsterdam
  • Kosten: € 75,00 per persoon. Dat is inclusief: lezing van Arne & Carlos, Workshop Geertje Aalders, Workshop Ingrid van Willenswaard en koffie/thee met iets lekkers. Daarnaast is er genoeg tijd voor een meet & greet met Arne & Carlos.
  • Aan het begin van de middag krijg je bovendien een goodiebag, met onder andere het boek ‘Maak je eigen boek met Arne & Carlos’ t.w.v. €22,50. Je kunt het boek ook kopen zonder je op te geven voor de masterclass papier, dat kan via deze link.
Spread uit een art journal van Arne & Carlos
Spread uit een art journal van Arne & Carlos
Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN