Lieke van der Vorst (4/4)

Al die prachtige illustraties maakt Lieke van der Vorst vanuit het antikraakpand in Helmond waar ze woont en werkt. Vanuit haar werkkamer kijkt ze uit op haar heerlijke moestuin, waar ze tussendoor vaak eventjes gaat wieden. Lieke maakte vier gastblogs voor ons en dit is haar laatste.

Mijn laatste blogpost alweer! Hoewel ik niet zo ervaren ben in het schrijven van teksten, vond ik het erg leuk om mijn inspiratie en beelden met jullie te delen. In deze laatste aflevering kun je lezen over de projecten waar ik nu aan werk. Eentje daarvan is het maken van grote vervilten dieren.

Lieke_gastblogger_Flow_week04_foto_01

De dieren maak ik uit onbewerkte wol van Nederlandse schapen, gehouden in een wei vlakbij Apeldoorn. En de kleding die ze dragen komen van tweedehands winkeltjes, dit mooie truitje hierboven komt van Nikki Wagemaker (liefgeval.blogspot.nl). Hendrik-Jan was de eerste van de serie, ik liet hem zien tijdens de Dutch Design Week!

Lieke_gastblogger_Flow_week04_foto_02

Afgelopen week heb ik samen met Dave onze tuin weer klaar gemaakt voor een nieuw seizoen aan groente en fruit. Ook hebben we een nectarineboompje geplant en krijgen onze stekjes knoppen. Ik probeer naast het illustreren, het maken van de mokken en de vervilte dieren, ook veel tijd door te brengen in onze fijne tuin.

Lieke_gastblogger_Flow_week04_foto_03Leuk dat je de blogpost gelezen hebt en dank je wel Flow dat ik de gastblogger van de maand maart mocht zijn!
Liefs!
Lieke
Lieke_gastblogger_Flow_week04_foto_04

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN