Lezen in Flow 3

Flow 3-2016

Astrid en Irene vonden Flow mooi in evenwicht maar het leek ze ook tijd voor iets nieuws: een nieuw papiertje. ‘Dat papiertje ontdekten we een tijdje later, met dank aan onze helden van de papierafdeling. We vinden de roze kleur zo mooi, en het papier knispert een beetje. En ja, het is wat dun, waardoor we het maar aan één kant kunnen bedrukken, maar dat is toch ook weer fijn: lekker lege pagina’s links, en alle tekst rechts. Ooo, dat geeft rust!’

De nieuwste editie van Flow (nummer 3-2016) is nu verkrijgbaar in de winkel en in onze webshop.

Bladerbaar Flow0316_WooC

Ook in dit nummer terug te vinden:

*  Interview
Alleen al door een hardnekkige gewoonte – zoals te laat naar bed gaan – te doorbreken kun je je zo veel gelukkiger gaan voelen, zegt schrijfster Gretchen Rubin. Een gesprek over verleden, heden en toekomst.

* Maar nu even niet
Mailtjes en appjes gaan de hele dag door. Soms is het zo lekker om ze even niet binnen drie minuten te hoeven beantwoorden. Tips om vaker offline momenten in te lassen.

* Inspirerend leven
Ze maakte kunstwerkjes op eierschalen en een handjevol briljante gedichten. Maar bovenal zwaaide Fritzi ten Harmsen van der Beek in de jaren vijftig de scepter in villa Jagtlust, waar een stoet artistiekelingen zich verzamelde.

* We willen een kas
Oké, een kas is misschien wat hoog gegrepen als je geen ervaring hebt. Maar een mini-moestuin met radijsjes en rucola in een bak: dat is helemaal niet zo moeilijk.

* Zand erover?
Vergeven: niet iets wat je zo even voor elkaar krijgt. Zeker niet als die pijnlijke opmerking of actie afkomstig was van een dierbaar iemand. Maar als het lukt, kan dat de ijsklont in je maag doen smelten.

Met twee extra’s:

* 7 dagen vragenboekje
* 2 moestuin posters

20160413_Extras_Flow3

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN