Tas met wijsheid

Linnen tas

Wij zijn er gek op: linnen tasjes. Daarom stond al lang op ons wensenlijstje om er zelf een paar te bedrukken. Er zijn nu drie Flow tasjes, twee met printjes en één met een quote, die je ziet op deze foto (je vindt ze hier in de shop).

De quote die erop staat is van Helen Keller, en dat is al een tijdje een van onze favoriete quotes. Omdat het zo waar is, maar ook omdat degene aan wie de quote is toegeschreven zo’n ontzettende sterke vrouw was. Helen Keller (1880-1968) was zelf blind en doof door een kinderziekte, en wist desondanks taalkundige te worden en schreef meerdere boeken. Waaronder haar beroemde autobiografie The Story of my life, die ze schreef toen ze begin twintig was. Ze gaf les, kwam op voor mensenrechten en werd zelfs politiek actief. Haar hele leven lang (en nu nog) wist ze mensen te inspireren met haar doorzettingsvermogen en haar optimisme. Een andere beroemde quote van haar is: “The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched – they must be felt with the heart.” Helen kon het weten.

Een heel oud, maar toch leuk stukje film over haar:

PS. 27 juni – haar geboortedag – is het Helen Keller Day in de staat Pennsylvania in Amerika, mocht je er toevallig zijn…

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN