Plaatjes kijken

Wist je dat we bij Flow elke maand iemand uitnodigen om in ons ‘Friends of Flow’-board op Pinterest mooie beelden te delen? Onze gastpinners zijn stuk voor stuk creatieve, inspirerende mensen waar we graag mee samenwerken of die we bewonderen. In oktober deelde illustrator Amy Blackwell haar kleurige werk en dat van anderen. We hebben er erg van genoten, dank je Amy! Het resultaat kun je terugzien via: Friends of Flow-bord op Pinterest. Een paar voorbeelden van de afbeeldingen die ze pinde:

amybamyblackwelpinterest1

amyblackwell
November: Marloes de Vries
Amy Blackwell geeft het stokje door aan de Nederlandse illustrator Marloes de Vries. In maand november kun je haar digitale vondsten en creaties bewonderen in het Friends of Flow-bord op Pinterest. Het werk van Marloes is vaker te zien in de uitgaven van Flow, zo werkte ze bijvoorbeeld mee aan ons Flow Book for Paperlovers dat vanaf 19 november verkrijgbaar is (en nu al te bestellen in onze webshop).

Marloes illustreert, doet aan handlettering, geeft workshops en maakt illustratieve blogs. Na haar studie beeldende kunst en vormgeving aan Artez in Enschede werkte ze eerst een tijdje als grafisch ontwerper en art director, maar sinds 2010 concentreert ze zich op dat wat ze het liefste doet: illustreren. We zijn benieuwd welke plaatjes ze met ons zal delen!

marloes1sm

flow_illustratiesm

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN