Plaatjes kijken met Amy

Elke maand nodigen we op Pinterest een creatieve gastpinner uit die haar mooiste plaatjes met ons deelt. Zo worden we telkens verrast met nieuwe foto’s en illustraties in een andere stijl. In juli deelde Valerie McKeehan de afbeeldingen die haar inspireerden. Dank je wel Valerie voor de mooie verzameling! In augustus zal illustrator Amy van Luijk ons verblijden met haar online vondsten.

Amy van Luijk komt uit Nieuw-Zeeland en heeft als kind korte tijd in Nederland gewoond. “Toen ik klein was, hield ik al enorm van tekenen en knutselen. Nu begin ik een ontwerp of project nog steeds met het knippen en plakken van gekleurd papier. Er loopt permanent een spoor van papiertjes achter me aan, waar ik ook ga 😉 Zelfs mijn illustraties begin ik op die manier. Na het uitknippen en opplakken van vormen, schilder en teken ik kleinere onderdelen met pen en inkt.” Amy illustreert en ontwerpt stoffen, boekomslagen, stationery en ook in Flow kom je haar werk regelmatig tegen. Ze woont nu in Bristol, UK.

  • Je kunt het Pinterest-bord van Amy hier volgen. Wil je meer zien van Amy? Kijk eens op haar website en Instagram.
  • Amy van Luijk werkte ook mee aan het Grote Stap-voor-stap Tekenboek van Flow, vanaf 8 augustus verkrijgbaar in de winkels en via onze webshop.

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN