All things we like

Gewoon alles wat ze leuk vinden, dat maken en verkopen Janneke van der Heijden en Daan Vergouw, vandaar die naam.
120714_SaturdayMarket_ALL THINGS WE LIKEJanneke en Daan, wie zijn deze vrouwen achter de shop?
Janneke: “We studeerden samen aan de kunstacademie, startten in 2012 ons designlabel en we zijn al meer dan tien jaar vriendinnen. Ik woon in Utrecht, samen met zoon Finn (1) en vriend Laurens – ook ontwerper en illustrator – en poes Miep. Laurens ontwerpt ook voor All Things We Like. Hij maakte bijvoorbeeld de leuke illustraties van piraten en monsters op de kinderkledinglijn en de dieren van de Bamboo Zoo. Daan woont vlakbij met vriend Martijn. Naast het werk voor onze shop, werkt ze ook bij een bedrijf als marketing- en PR-medewerker.  Laurens en ik werken ook nog onder de naam Studio Katapult aan grafische en webdesignopdrachten.”

Waarom werken jullie met de 3D-printer?
“We experimenteren graag met de nieuwste technieken, kleuren en materialen. Dan is het super spannend of het lukt! We werken het liefst op de grens van wat mogelijk is. Veel ontwerpen moeten worden aangepast omdat blijkt dat de vorm te fijn is of het materiaal niet sterk genoeg . Zo kan het soms even duren voor een ontwerp klaar is maar we hebben dan wel het mooiste resultaat. Zo is deze week onze nieuwe collectie 3D-printkettingen klaar, met zomerse ananassen en aardbeien en donderwolkjes.”

Wat zijn jullie toekomstplannen voor het label?
“We krijgen het steeds drukker, we liggen inmiddels al in behoorlijk wat winkels en staan regelmatig in tijdschriften. Dat geeft ons de mogelijkheid om uit te breiden en nieuwe collecties te ontwerpen. Verder is Daan aan het experimenteren met keramiek en Laurens en ik met zeefdruk. Volg ons op Facebook, dan zie je de nieuwste experimenten en ontwerpen voorbij komen!”

Allthingswelike.com


Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN