Terug van weggeweest

We hebben de ‘zolder’ opgeruimd en kwamen daar allemaal eerder uitgegeven Flow producten tegen. En omdat deze spulletjes nog steeds leuk zijn om door te bladeren, te lezen en mee te craften hebben we ze weer in de shop gezet waar ze ook te bestellen zijn.

Deze producten zijn terug van weggeweest (op = op):

  • Book for paper lovers (1) Een dik pakket vol met paper goodies, zoals briefpapier, stickers, kaarten, kleurplaten, een slingertje en nog veel meer. Allemaal om zefl mee aan de slag te gaan of om telkens door te bladeren voor inspiratie.
  • Do it yourself special Flow special over het mooie van zelf maken en wat creativiteit voor je kan doen. Zet je je rechterhersenhelft aan (daar waar je creativiteit en intuïtie zit) het werk, dan komen er soms opeens ook oplossingen in de linkerhersenhelft, waar het draait om ratio en analytisch vermogen.
  • Simplify your life special (2) Voor ons is simplify: het geluk dichtbij zien. Op de stoep, in je straat, in je buurt. Daarom bedachten we deze tweede Simplify-special met het thema: je buurtje. Met heel veel over dat fijne van dichtbij.
  • Elisandra Sketchbook Tekenboekje met mooie, dikke, witte pagina’s om vol te tekenen of schrijven.

20160219_Terugvanweggeweest

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN