Klantenservice – Flow Magazine NL
Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Flow Magazine

De mooiste dingen ontstaan als je je gevoel durft te volgen. Precies dat hebben we gedaan toen we een aantal jaar geleden op een zolderkamer een idee voor een nieuw Nederlands tijdschrift bedachten. We droomden van een tijdschrift waar we onze liefde voor papier in konden stoppen. Een tijdschrift zonder haast, dat ging over dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. En zo is Flow ontstaan.

Direct contact met Flow

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 – 550 01 21
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

In Flow gaat het om positieve psychologie, mindfulness, creativiteit en het goede van het imperfecte. We houden van illustraties en in elk nummer stoppen we cadeautjes van papier. Ook ons blad zelf wordt op verschillende papiersoorten gedrukt. Inmiddels is er ook een Engelstalige, Duitse en Franse Flow (zie Flow International).

Naast Flow Magazine, maken we speciale edities zoals een vakantieboek of het Book for Paper Lovers: een boek vol verschillende papiersoorten en extra veel paper goodies. En we brengen elk jaar een agenda en scheurkalender uit. Alles wat we maken, kun je vinden in de Flow Webshop. 

Flow Magazine

Veelgestelde vragen

1

Hoe kan ik een abonnement op Flow Magazine en/of Flow-specials afsluiten?

Hier sluit je een abonnement op Flow af.

2

Hoe kan ik contact opnemen met de Flow-redactie?

Je kunt contact met ons opnemen via redactie-flow.nl@dpgmediamagazines.nl. Heb je vragen over samenwerkingen en zakelijke bestellingen? Klik dan hier voor meer informatie.

3

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?

Via deze link kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Hierin delen we blogjes, sneak peeks en aankondigingen van alles wat we maken. Daarnaast zijn er altijd leuke aanbiedingen in de Flow Webshop. We versturen de nieuwsbrief wekelijks.

Direct contact met Flow
Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 – 550 0121 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur
^