Drie boeken over duurzaam leven

duurzaam leven

We schreven al eerder over Het zero waste projecteen boek met handige tips over leven met minder afval. Ook deze drie boeken gaan over groen en duurzaam leven. 

De verborgen impact

Vliegen, vlees eten, gas en elektra… Allemaal belastend voor het milieu, maar het kopen van spullen is dat nog veel meer. In dit boek vertelt industrieel ontwerper Babette Porcelijn over de impact van de grote en kleine dingen die we doen, en hoe we ons meer bewust kunnen zijn van de keuzes die we maken.

Hoe je stopt met plastic

Het is misschien wel het grootste probleem in onze huidige wereld: plastic. Will McCallum, Head of Oceans van Greenpeace, legt uit waarom het zo gevaarlijk is als dat in de oceanen terechtkomt en wat het betekent voor de natuur. Ook geeft hij veel handige tips om zelf te minderen met plastic.

Dit is een goede gids

Een van de bekendste boeken over duurzaam leven. Mode- en lifestyle-expert Marieke Eyskoot wil mensen op een toegankelijke en leuke manier inspireren om groener te leven. Het boek staat vol bruikbare, praktische tips, weetjes, adressen en oplossingen.

  • Meer weten over zero waste en duurzaam leven? We schreven een handige beginnersgids.
Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING