Het kleine boekje van Geluk

Eigenlijk wisten we het natuurlijk al, en we schrijven er ook best vaak over, dat geluk in kleine dingen zit. Maar toen we Het kleine boekje van Geluk in handen kregen, wisten we het helemaal zeker. Het boekje is een ode aan het kleine. De redactie van O, het magazine van Oprah Winfrey stelde het samen. Ze vroegen 47 verschillende mensen, variërend van Elizabeth Gilbert tot Brené Brown, om een verhaal te schrijven over wat hen gelukkig maakt. En dat blijken allemaal kleine dingen te zijn. Het boek zit vol mooie persoonlijke inzichten. Zo schrijft Elizabeth Gilbert dat je gewoon moet vragen wat je wilt (want dat is echt de enige manier om te krijgen wat je wilt), vertelt een ander wat een jaar lang JA zeggen (in plaats van het vertrouwde NEE) haar voor leuks en nieuws opleverde en komt een ander er achter dat je net zo goed kunt stoppen met klagen, want het lost echt niks op. En Lisa Congdon brengt een ode aan het verzamelen: op zoek gaan iets wat jíj bijzonder vindt, maakt blij (al was het maar om die leuke tweedehandsmarktjes).

In ons Mindfulness Werkboek kun je alvast drie korte verhalen uit dit mooie boekje lezen, die van Lisa Congdon, Brené Brown en Katie Arnold-Ratliff.

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS