Reading challenge: de diepte in

reading challenge

Leuk voor in de zomer als je wat meer tijd hebt: een reading challenge. Om een nieuw genre te ontdekken, bijvoorbeeld. Of eindelijk die klassieker uit de kast halen. We delen er deze zomer vier. Deze week: de diepte in. 

Deze leesuitdaging draait om verdieping. Is er een onderwerp waar je meer over zou willen weten? De geschiedenis van Amsterdam, bijvoorbeeld. Maak een lijst met boeken die hierover gaan. Hoeveel titels je op je lijst zet, bepaal je zelf. Probeer boeken uit verschillende genres te kiezen. Zo kun je een autobiografie lezen over een belangrijk persoon die in Amsterdam is opgegroeid, of een een gedichtenbundel over de stad. Je maakt het zo makkelijk of moeilijk als je zelf wilt. Hieronder een voorbeeld van een leeslijst met boeken over dit onderwerp.

Bekijk onze special over boeken & lezen

  1. Non-fictie (Een kleine geschiedenis van Amsterdam – Geert Mak)
  2. Historische roman (Publieke werken – Thomas Rosenboom)
  3. Fictie (Wees onzichtbaar – Murat Isik)
  4. Kunst (Made in Amsterdam – Gusta Reichwein)
  • Besluit je de challenge aan te gaan, deel je dan foto’s van je leeslijst of boeken onder de hashtag #Flowreadingchallenge op Instagram?
  • *We delen nog 3 challenges. Die vind je hier.
  • Meer lezen over wat boeken je kunnen brengen? We maakten de special Flow Boeken & lezen, verkrijgbaar in onze shop.

Fotografie ©Saz B/Unsplash.com

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING