Lieve Nachten

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Bed & Breakfast Lieve Nachten op IJburg zit je maar tien minuten van het centrum van Amsterdam en logeer je niet tussen de toeristen. 

Lieve Nachten
Wat is er zo fijn hier?
Lekker slapen in ‘Amsterdam aan Zee’? Bij Lieve Nachten op het eiland IJburg zijn de kamers goedkoper en groter dan in de stad. Je kunt hier lekker in de tuin of op de stoep zitten en het is er niet toeristisch. Het pand is prachtig en de kamers zijn een fijne combinatie van sfeervol en hip. Je slaapt op een heerlijke boxspring of een Japanse futon. Alles is van duurzame materialen: gordijnen, beddengoed, zeepjes. Ook is er een gezellige open keuken en een fijn stadstuintje. En, tien minuten met de tram en je bent in het bruisende centrum van Amsterdam.

LieveNachten2

Wat krijgen we als ontbijt?
Lekker gezond en uitgebreid. Het ontbijt is een dagelijks feestje. Alles komt van lokale en organic leveranciers. Zoals brood van de Franse bakker Le Fourniel en koffie van Kees Kraakman. Glutenvrij is mogelijk.

Onze tip
Even lekker niets doen als je uit de drukke stad komt. Of nog even zwemmen. Trek nog voor je ontbijt de sneakers aan om een rondje Diemerpark te doen.

LieveNachten3

Lekker eten
In Cafe Vrijburcht wordt al 8 jaar lang bijna elke dag gekookt door Willem Pasman en ze serveren lekkere biertjes van Brouwerij het IJ. Op maandag is Bloem altijd leuk. Heerlijk Italiaans, fijne wijnen en niet duur. Of Blijburg Beachclub restaurant, waar ze in de lente weer opnieuw beginnen op centrum-eiland, wat nu nog in de maak is.

Prijs per nacht vanaf € 75,- inclusief ontbijt.

Lievenachten.nl

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training ga je zorgen voor jezelf. Je neemt de tijd om je af te vragen hoe het echt met je gaat en je last rust- en reflectiemomenten in.

BEKIJK DEZE TRAINING