Verzamel artikelen, podcasts, series en boeken met de app Mohi

Verzamel je favoriete content op de app Mohi. En raak geïnspireerd door de artikelen, podcasts, series en boeken die de mensen die je volgt hebben opgeslagen. Met deze app besteed je je tijd veel selectiever en bewuster dan bij andere social media.

De in Nederland ontwikkelde app speelt in op de ‘overconsumptie’ van digitale content. We krijgen dagelijks een enorme hoeveelheid digitale informatie op ons af. Posts van vrienden, nieuwsberichten, nieuwe series, reclame en meer. De gratis app Mohi helpt je deze stroom aan content beter te filteren. Door een gerichte selectie te maken van hetgeen je wilt lezen, kijken en luisteren besteedt je je (online) tijd beter.

Hoe werkt Mohi?

Op de app kun je long-reads, podcasts, films, series, documentaires, video’s, muziek en boeken opslaan. Deze informatie kun je voor jezelf bewaren. Of delen met de mensen in je cirkel. Zo inspireer je vrienden en familie. En kun je op jouw beurt weer geïnspireerd raken door de mensen die je volgt. Op Mohi ben jij de curator van al het interessants dat wordt uitgebracht.

Meer weten

mohi app

Tekst en fotografie Nina van Hilst

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING