Vind gemakkelijk lokale producten bij jou in de buurt met deze website

lokaal

Een verse doos eieren van de boer, een kraam met pompoenen of een winkel met cadeaupakketten met streekproducten. Overal in Nederland kun je lokaal kopen. Via de website Lokaalwijzer weet je precies waar je moet zijn voor welke lekkernijen.

Mensen die een winkel aan huis of een kraamp aan de weg hebben kunnen zich aanmelden op de site. Ze laten zien welke producten ze verkopen, wie ze zijn en waar ze wonen. Van Zeeland tot Groningen, overal vind je wat lekkers. Je kunt de adressen gemakkelijk opslaan, zodat je later nog kunt zien waar je die aardappels of eieren hebt gekocht.

Op de website vind je naast de adressen ook tips over welke seizoensproducten er op dit moment zijn en worden er verhalen gedeeld van aanbieders in de regio. Heb je lokaal iets gekocht? Dan vragen de mensen van Lokaalwijzer graag om je mening en ervaringen. Zo kun je anderen ook helpen om misschien wat vaker lokaal te kopen.

Tekst en fotografie Rachel Vieth

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING