De gumclub voor illustratie-inspiratie

Gumclub

Tentoonstellingen, interviews, tekenmaterialen, Instagram-challenges, tips van illustratoren: de Gumclub is dé inspiratieplek voor wie van tekenen houdt.

Oprichters Valesca van Waveren, Jaqueline Storm en Claudi Kessels begonnen deze website als platform voor en door illustratoren, waar ze alle nieuwtjes rondom illustreren delen. In een handige agenda houden ze bij waar en wanneer er leuke tentoonstellingen zijn, en op hun Instagram kun je onder andere meedoen aan maandelijkse illustratie-challenges. Hieronder een greep van al het moois dat ze laten zien.

Fotografie Gumclub

View this post on Instagram

GUMCLUB CHALLENGE juli EN een nieuwe Gumclub Challenge. We zeiden het al: de maand juli wordt HEET. Maar het werd zelfs de zonnigste juli ooit gemeten. Daarom waren er HEEL VEEL IJSJES nodig. Genoeg inspiratie dus voor onze tweede Gumclub Instagram Challenge: doe iets met een ijs. En wat een smakelijk kleurenpalet leverde dat op. Dankjulliewel voor alle leuke inzendingen! Hier istie dan, een dagje trager dan beloofd maar toch: onze top 3. Check de Gumclub site voor de drie leukste inzendingen, namelijk die van: 1. @gertiejaquet Jaaa, het is WEER Gertie Jaquet op 1. Dit is toch gewoon TE leuk?! Heerlijk al die ijsbolletjes van gum, dan kan je nog eens kiezen welke smaken je dit keer zin in hebt. Nog veel meer leuke ijsjes en andere illustraties op haar Instagram account. 2.De ijsjes van Emmy van Dijck-Maessen aka @mi.ontwerp hebben een heerlijk zomers kleurenpalet. Op haar Instagram account volgen we haar creatieve reis waarin ze verschillende toepassingen en media uitprobeert. Fijn om te volgen. 3. Een Raket is toch ook nog altijd wel een soort icoon van ijspret. Heel even voel je je weer kind als je zo’n ijsje eet. En hoe heerlijk zijn de tekeningen van @ikbenbaukje.nl daarbij? Lang leve lekker directe lijntekeningen, bikini’s en mega-raketten op het strand. Hoera! . Het uitgebreide verslag lees je natuurlijk op onze site ( zie link in profiel ☝️) Wil je ook meedoen met onze Instagram Challenge? De maand AUGUSTUS vraagt om een frisse duik! De Instagram Challenge voor deze maand is daarom: ZWEMMEN. Denk aan: bikini’s, badpakken, badmutsen, surfers, patronen voor op zwembroeken, opblaasbeesten, en: 101 manieren om water te tekenen (van levensecht tot simpel golfje). Post jouw zwem-beeld voor 31 augustus op je eigen Instagram-account en voorzie het van de hashtag #zwemmen én tag je ons ook met @gumclub.nl? Dan weten we zeker dat we geen zwemmer over het hoofd zien. Op 3 september laten wij dan onze drie favoriete inzendingen zien. Hier op de site, maar ook op ons Instagram-account en onze Facebook-pagina. Let’s gum!

A post shared by gumclub (@gumclub.nl) on

 

 

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Paper book for food lovers

Een boek over papier én eten: dat is het nieuwe Flow Paper Book for Food Lovers.

Bestel nu