3 websites ter inspiratie voor je bullet journal

Bullet journal

Oké, je hebt een leeg notebook gekocht en kunt starten met je eigen bullet journal. Maar hoe deel je ‘m in en welke stijl vind je leuk? Op deze websites en Facebook-groep kun je ideeën opdoen.

Bohoberry.com

Een handige website (Engelstalig) als je gaat starten met je bullet journal. Blogger Kara vertelt wat een bullet journal precies is en hoe je de pagina’s kunt invullen. Ze laat ook regelmatig bladzijden uit haar BuJo zien ter inspiratie en ze maakt ook video’s.

Tinyrayofsunshine.com

Ook Kim legt uitgebreid uit wat een bullet journal is en wat je ermee kunt. Haar stijl is wat minimalistischer en praktischer. Ook leuk: onder de hashtag #100DaysofBulletJournalIdeas deelt ze 100 verschillende ideeën om je bullet journal vorm te geven en te vullen.

Bullet Journal Junkies op Facebook

In de Facebook-groep Bullet Journal Junkies delen BuJo-fans (er zijn bijna 150.000 leden) hoe hun pagina’s eruitzien.

  • Zin om zelf aan de slag te gaan? Alleen deze week (t/m 13 mei) krijg je 15% extra korting op het Bullet journal-pakket en/of het Journaling for paper lovers-pakket. Vul de kortingscode ‘bujoweek’ in bij het afrekenen.
  •  We vinden het leuk als je foto’s van jouw bullet journal deelt op Facebook of Instagram met #Flowbujoweek.

Fotografie Quirine Brouwer

Promotional image Promotional image

Ze zijn er weer!

Dit jaar hebben we onze collectie uitgebreid: naast de Flow agenda en scheurkalender maakten we kalenders met de Amerikaanse uitgeverij Workman.

Ga naar de shop