5 websites met positief nieuws

positief nieuws

We willen graag up-to-date blijven met alles wat er in de wereld gebeurt, maar worden vaak ook zo verdrietig van al dat slechte nieuws. Daarom: vijf websites die alleen positief nieuws plaatsen, voor als je even een opkikkertje nodig hebt.

 1. Goed nieuws van Nu.nl
  Als je even geen behoefte hebt aan de wat negatievere berichten op Nu.nl, ga dan naar de pagina met goed nieuws. Hier staat wekelijks een samenvatting van al het goede en blij makende nieuws van de afgelopen week.
 2. Zin in vandaag
  Wil je de dag positief beginnen? Kijk dan ’s ochtends, tijdens je kopje koffie, op deze website. Een overzicht van goed nieuws, leuke interviews, interessante achtergrondverhalen en meer.
 3. Good News Network
  Op deze website staat al jaren alleen positief nieuws. Het motto: er is niet te weinig goed nieuws, er is alleen te weinig aandacht voor goed nieuws.
 4. Goed nieuws van de Huffington Post
  Nog een algemene nieuwswebsite die een speciale pagina heeft ingericht voor blije, vrolijke en grappige nieuwtjes, met fijne koppen als ‘Mystery man buys $ 540 worth of girl scout cookies so troop won’t get cold’.
 5. Bored Panda
  Hier kun je heen voor je dagelijkse portie goed nieuws over helden, mooie initiatieven, goede voorbeelden en bijzondere gebeurtenissen.

Fotografie Edoardo Busti/Unsplash.com

Promotional image Promotional image

Nieuw: Your Flow Keep Calm Daily Craft Book

Ga naar de shop