4 manieren om penvrienden te vinden

penvrienden

Bij het sturen van een brief bezorg je de ontvanger een geluksmoment. Online vind je veel liefhebbers van het briefschrijven. 4 manieren om nieuwe penvrienden te vinden. 

 1. Websites

  Er bestaan verschillende websites die briefschrijvers met elkaar verbinden. Denk bijvoorbeeld aan Slakkenpost, Penpal Gate of InterPals. Op deze platformen kun je een oproep plaatsen of reageren op een ander. Bezoek het profiel om erachter te komen wat deze persoon leuk vindt om te doen, en als diegene je aanspreekt, kun je een bericht sturen.

 2. Fora

  Bedenk wat je leuk vindt, ben je bijvoorbeeld gek op reizen? Dan kun je op een reisforum een oproep plaatsen. De kans is groot dat je dan een penvriend vindt met wie je interesses deelt.

 3. Advertenties

  Vroeger plaatste je een advertentie in de krant of in een tijdschrift wanneer je op zoek was naar een penvriend. Tegenwoordig kan dat ook op Marktplaats bijvoorbeeld, of op de website van een tijdschrift dat je graag leest.

 4. Social media

  Terwijl je met brieven schrijven social media juist ontwijkt, kan het wel een goede manier zijn om penvrienden te zoeken. Op Instagram kun je met verschillende hashtags zoeken naar een oproep, en op Facebook zijn er verschillende groepen met brievenschrijvers.

Tekst Suzanne Kuijvenhoven  Fotografie Green Chameleon/Unsplash.com

Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen en kortingscodes in de webshop.

 

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Paper book for food lovers

Een boek over papier én eten: dat is het nieuwe Flow Paper Book for Food Lovers.

Bestel nu