Flow Levensles 1

Flow Levenslessen

Al tien jaar brengt Flow de boodschap om trager te leven. Om geluk te zoeken in de kleine dingen en om het leven te omarmen met al haar ups en downs. We hebben er tien video’s over gemaakt met lessen die juist in deze tijd zo hard nodig zijn. Die we niet hebben geleerd op school, maar waar we wel ons hele leven iets aan hebben. De eerste video over klein geluk is nu te bekijken.

Geluk zit in de kleine dingen

Het zijn de kleine dingen in het leven die ertoe doen. Groter is niet altijd beter. Echt geluk zit ‘m in de details. De onverwachte speciale momenten, spontaan zijn, tussen de regels door lezen. Het is kijken hoe de zon ondergaat, een huisdier aaien, een mooi gedicht voorlezen, je favoriete taart bakken, de vorst op je raam zien. Het is doen en zien met volle, liefdevolle aandacht. Bewust zijn van de kleine dingen in het leven, maakt het zo veel kleurrijker.

Over de maker

Deze eerste video is gemaakt door The Artistry, een animatie- en illustratiestudio van Ymke en Laura. Hun doel is om verhalen te vertellen door middel van video. Ze hebben voor deze animatie illustraties van Flow-illustrator Deborah van der Schaaf gebruikt.

Videoanimatie The Artistry  Illustraties Deborah van der Schaaf  Creative producer Linda Elisabeth Morris  Voice-over Moya Gorodecky

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE