Flow Levensles 3

flow levesles

Al tien jaar brengt Flow de boodschap om trager te leven. Om geluk te zoeken in de kleine dingen en om het leven te omarmen met al haar ups en downs. We hebben er tien video’s over gemaakt met lessen die juist in deze tijd zo hard nodig zijn. Die we niet hebben geleerd op school, maar waar we wel ons hele leven iets aan hebben. De derde video over keuzes maken is nu te bekijken.

De verkeerde keuze maken is oké

Het leven is niet perfect, en soms doen we het verkeerd. Wees niet te streng voor jezelf wanneer dat gebeurt, want schilder Bob Ross had zo’n gelijk toen hij zei: “We maken geen fouten, alleen gelukkige ongelukjes.” Soms leiden je keuzes tot iets moois, en soms niet. Maar ze leiden tenminste ergens heen, je bent op avontuur. Wees, zoals een echte reiziger, open en flexibel met alles dat er op je pad komt. Leer, lach, en groei. Want het grappige is, dat je door de verkeerde keuze te maken soms juist de mooiste dingen tegenkomt.

Over de maker

Deze derde video is gemaakt door The Artistry, een animatie- en illustratiestudio van Ymke en Laura. Hun doel is om verhalen te vertellen door middel van video. Ze hebben voor deze animatie illustraties van Flow-illustrator Deborah van der Schaaf gebruikt.

Videoanimatie en illustraties The Artistry  Creative producer Linda Elisabeth Morris  Voice-over Moya Gorodecky

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE