Flow levensles 5

levenslessen

Al tien jaar brengt Flow de boodschap om trager te leven. Om geluk te zoeken in de kleine dingen en om het leven te omarmen met al haar ups en downs. We hebben er tien video’s over gemaakt met lessen die juist in deze tijd zo hard nodig zijn. Die we niet hebben geleerd op school, maar waar we wel ons hele leven iets aan hebben. De vijfde video over dingen loslaten is nu te bekijken.

Laat dingen los

Loslaten is moeilijk. Het voelt veilig om controle te hebben over dingen. We willen controle hebben over hoe we ons voelen, het werk dat we doen, en de relaties die we hebben. Zou het niet geweldig zijn als we alles precies konden plannen en hebben zoals we dat willen? Maar… eigenlijk zorgt al deze drang naar controle voor stress. Het leven is niet perfect. En het leven kan niet altijd gaan zoals jij dat wilt. De onverwachte dingen, die gebeuren op het moment dat je loslaat, zijn meestal de mooiste. Dat is wanneer intuïtie, spontaniteit en magie om de hoek komen kijken. Dus, durf los te laten. Vertrouw op het leven. En je zal versteld staan over wat voor bijzonders er dan gebeurt.

Over de maker

Liam Minnebo is een jonge filmmaker die een filmopleiding volgt aan het Mediacollege Amsterdam.

Videomaker Liam Minnebo  Creative producer Linda Elisabeth Morris  Voice-over Moya Gorodecky

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten