Het onvolmaakte omarmen: 5 tips

onvolmaakte
zomerhuis
Lees ook: Wonen in een zomerhuis omringd door de natuur

  • Gewoon gezellig is ook goed
    Komen er vrienden eten, dan wil je misschien dat ze denken: Wat een geweldig gestyled huis! Wat een heerlijk eten! Wat heeft ze dat perfect gedaan! Maar het is toch ook genoeg als ze het gewoon gezellig vinden? Dat scheelt je een hele hoop stress in de voorbereiding én tijdens het samenzijn.
  • Wat komt, dat komt
    Fijne instelling in het leven en ook tijdens feesten en partijen: laat het komen zoals het komt. Je doet je best, maar door te proberen een perfecte gastvrouw te zijn loop je hoogstwaarschijnlijk rond als een gestrest konijn. Niet fijn voor jezelf, niet fijn voor je gasten. Kortom: laat de dingen gaan zoals ze gaan en probeer vooral de humor in te zien van dingen die ‘mislukken’.
  • Neem af en toe een risico
    Goed om te weten: als je altijd probeert fouten te vermijden, word je minder flexibel en creatief. Zonde! Laat de controle wat los. Ja, dan zul je misschien weleens een foutje maken. Maar je komt ook tot nieuwe ideeën en creatieve inzichten.

*Deze inzichten komen uit Flow Weekly (niet meer verkrijgbaar in de webshop).

Fotografie Ckturistando/Unsplash.com

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS