Deze 3 minuten-meditatie kun je altijd tussendoor doen

Ademruimte meditatie oefening mindfulness Hadas Hayun

Mediteren hoeft niet altijd lang te duren en je hoeft er ook niet per se voor op een kussen te gaan zitten. Mindfulnesstrainer Karin Hoens deelt een audiomeditatie: de drie minuten ademruimte.

Deze meditatie van drie minuten kun je overal doen: thuis, onderweg, tussen het werken door. Als je ergens helemaal in gezogen bent, is het een handige oefening om even uit je hoofd te komen.

En omdat-ie eigenlijk zo simpel is, kun je hem na een paar keer meedoen met Karin, makkelijk uit je hoofd doen, waar je ook bent of wat je ook doet.

  • Deze meditatie komt uit onze online cursus Het leven kan anders. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe edities van online cursussen van Flow.
  • Karin Hoens is mindfulnesstrainer, systeemtherapeut en geeft cursussen. Een-op-een, maar ook aan groepen en via instellingen als ziekenhuizen en gemeentes. Ze helpt anderen zichzelf beter te leren kennen en weer regie over hun eigen leven te krijgen. We vinden dat Karin het zo goed begrijpt: dat sommige dingen zo makkelijk klinken, maar niet altijd zijn. En wat je dan wel kunt doen. Ze gaf al vaker praktische mindfulnesstips in Flow. Meer over Karin lees je op haar website Karinhoens.nu.

Illustraties Hadas Hayun

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten