Luisterverhaal 1: Openheid over je gemoed

Tijd voor de Geest luisterverhalen Flow header

Voorgelezen worden: wie houdt er (stiekem) niet van? Samen met Museum van de Geest maakten we een nieuwe reeks podcast-afleveringen: Tijd voor de Geest – Luisterverhalen. Aflevering 1 staat nu online. Het gaat over de nieuwe openheid, en eerlijker durven zijn over hoe het met je gaat.

Tijd voor de Geest heet onze podcast die we maken samen met Museum van de Geest in Haarlem. We namen zeven nieuwe afleveringen op waarin creative founder Astrid van der Hulst en journalist Karine Hoenderdos een aantal verhalen uit Flow aan je voorlezen. Hier lees je er meer over.

Aflevering 1: Openheid over je gemoed

Dit verhaal heet Openheid over je gemoed en is geschreven door Caroline Buijs. Zij hoopt dat we allemaal wat makkelijker over onze gevoelens gaan praten. Ook als het niet goed gaat. Of als je sombere gedachten hebt, bijvoorbeeld.

Beluister het verhaal hier, of ga naar iTunes of Spotify.

Meer podcasts

  • Meer podcasts van Flow? In de zes afleveringen van de vorige serie nemen we een kijkje in het brein van kunstenaars, fotografen en andere creatieven. Hier lees je er meer over en hier vind je alle afleveringen.
  • In het Museum van de Geest in Haarlem kun je de Flow Slow Art Route lopen, waarbij we je meenemen langs vijf bijzondere kunstwerken.

tijd voor de geest flow logo

Illustratie Clare Owen

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING