Luisterverhaal 7: Honjok, domweg gelukkig in je eentje

Tijd voor de Geest luisterverhalen Flow header

Voorgelezen worden: wie houdt er (stiekem) niet van? Samen met Museum van de Geest maakten we een nieuwe reeks podcast-afleveringen: Tijd voor de Geest – Luisterverhalen. Aflevering 7 staat nu online. Het gaat over honjok, oftewel alleen-tijd.

Tijd voor de Geest heet onze podcast die we maken samen met Museum van de Geest in Haarlem. We namen zeven nieuwe afleveringen op waarin creative founder Astrid van der Hulst en journalist Karine Hoenderdos een aantal verhalen uit Flow aan je voorlezen. Hier lees je er meer over.

Aflevering 7: Honjok

Dit verhaal heet Domweg gelukkig in je eentje en is geschreven door Karine Hoenderdos. Ze onderzoekt de kunst van het alleen zijn. Want wat meer ‘honjok’ − oftewel alleen-tijd − aan je leven toevoegen schijnt positief te werken.

Beluister het verhaal hier, of ga naar iTunes of Spotify.

Meer luisteren

  • Meer podcasts van Flow? In de zes afleveringen van de vorige serie nemen we een kijkje in het brein van kunstenaars, fotografen en andere creatieven. Hier lees je er meer over en hier vind je alle afleveringen.
  • In het Museum van de Geest in Haarlem kun je de Flow Slow Art Route lopen, waarbij we je meenemen langs vijf bijzondere kunstwerken.

tijd voor de geest flow logo

Illustratie Clare Owen

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING