HiHaHut

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. HiHaHut is een uniek logeerconcept in het Groene Hart. Op de mooiste plekjes in de natuur staan bijzondere logeerhutten, verbonden door wandel-, fiets- en vaarroutes.

HiHaHut3

Wat is er zo fijn hier?
Bij HiHaHut doe je alles op je eigen tempo. Verspreid door het Groene Hart staan bijzondere trekkershutten, elk speciaal ontworpen om optimaal te genieten van de omgeving. Elke avond slapen in een andere hut, dat is het idee. Word ’s morgens wakker in een kas en val in slaap in een weiland. Wandel en fiets door de natuur, neem een pauze bij de boer, ga een stukje roeien en bezoek de leukste dorpjes. De vervoersmiddelen worden geleverd.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Een goedgevulde ontbijtmand is optioneel te reserveren bij HiHaHut. Bij aankomst in de hut staat de mand voor je klaar zodat je alles in huis hebt voor een goed begin van de volgende dag!

HiHaHut1 kopie

Onze tip
Breng een bezoek aan de hotspots op de route. Ontmoet lokale ondernemers, proef de lekkerste streekproducten en ontdek wat Nederland te bieden heeft.

Lekker eten
Naast de ontbijtmand kun je ook een lunch- en dinerbox reserveren. Bij aankomst in de hut staat alles voor je klaar, inclusief recepten. Kook samen een heerlijke maaltijd met verse streekproducten en geniet van een romantisch diner, met prachtig uitzicht.

Vanaf € 95,- per nacht op basis van logies.

www.hihahut.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Paper book for food lovers

Een boek over papier én eten: dat is het nieuwe Flow Paper Book for Food Lovers.

Bestel nu