Camping BuitenLand in Drenthe

Camping BuitenLand

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In Drenthe ligt BuitenLand, een camping met eigenzinnige accommodaties.

Wat is er zo fijn hier?
Voor een bijzonder verblijf zit je goed op camping BuitenLand, die vlak bij het bos en een zwembad ligt.
 Je kunt de dag invullen zoals je zelf wilt. Een boek lezen, rond een kampvuur zitten, wandelen, zwemmen of mensen ontmoeten in de BuitenBar. Het leuke is ook dat de accommodaties door creatievelingen zijn gebouwd (je kunt er ook je eigen huisje bouwen en dat te huur aanbieden) en dus allemaal verschillend zijn. Kies je voor de Grote Vriendelijke Bus, Strandhuis Jojo, De Wildernis of Greenhouse? 

Wat krijgen we voor ontbijt?
De BuitenBar is het hart van de camping. Hier ben je de hele dag door welkom voor ontbijt, lunch, diner of een borrel bij het kampvuur. De kok kookt zo veel mogelijk met lokale producten.

Onze tip
Bij BuitenLand worden bijzondere activiteiten georganiseerd, elke keer weer anders. Doe mee aan yoga (ook voor kinderen) of reserveer een keer de hot tub. 

Lekker eten
Er worden regelmatig pizza’s gebakken op de camping, in een grote pizzaoven. Heerlijk om na een dag buiten spelen, zwemmen, klimmen, klauteren en ontspannen ook nog verwend te worden met een homemade pizza. 

Vanaf € 17 per nacht op basis van logies. 

Buitenland.com

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland. 

Camping BuitenLand

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Paper book for food lovers

Een boek over papier én eten: dat is het nieuwe Flow Paper Book for Food Lovers.

Bestel nu