Caballito de Mar

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Het kleine hotel Caballito de Mar ligt heel mooi aan de Costa Blanca in Spanje met uitzicht op zee en glooiende heuvels. 

CaballitoDeMar3 kopieWaarom is het hier zo fijn logeren?
Het kleine hotelletje Caballito ziet er in het echt nog veel mooier uit dan op de foto’s. Het is er heerlijk ruim met veel aparte hoekjes en terrasjes, zodat je altijd je eigen ruimte hebt. Iedereen vindt er zijn eigen rust en privacy, maar je kunt ook de gezelligheid opzoeken aan de grote lange tafel waar ’s avonds heerlijk gekookt wordt. Alle tien kamers hebben zeezicht en zijn ontzettend leuk ingericht. De eigenaars halen hun inspiratie uit verre reizen en dat zie je terug in het interieur.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Er is een uitgebreid aanbod met veel fruit, cerials, pannenkoeken en eitjes naar keuze.

CaballitoDeMar4 kopie
Onze tip
Er zijn veel kleine rustige baaitjes op twee kilometer afstand. De Belgische eigenaars organiseren ook yoga- en meditatieweken. Een dagje Valencia of Alicante is ook superleuk.

Lekker eten
In de eigen bar La Cabana aan Zee in Moraira kun je heerlijke cocktails drinken en lekkere Thaise tapas eten. Uiteraard zijn er ook Spaanse tapas en mondaditos (kleine hapjes op een stokje).

2-persoonskamer met zeezicht vanaf € 100,- per nacht.

Caballito.be

 

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Paper book for food lovers

Een boek over papier én eten: dat is het nieuwe Flow Paper Book for Food Lovers.

Bestel nu