Flow promo: groepskamperen

Midden in het bos kamperen met je familie of vrienden. ’s Avonds lekker marshmallows roosteren bij het kampvuur en spelletjes doen met de kinderen. Het kan heel gemakkelijk en fijn op de kampeervelden van De Paasheuvel in Vierhouten (op de Veluwe tussen Harderwijk en Zwolle). Er zijn verschillende velden beschikbaar en afhankelijk van de grootte van jouw groep kun je terecht op een een passend (privé) kampeerveld. Voor groepen van 20 tot 150 mensen is dit terrein zeer geschikt.

????????????????????????????????????

Samen dichtbij groen
Kinderen die hutten bouwen in de bossen, onthaasten op de heide, tapas en wijn in de zon. Alles mag en kan. Je huurt een heel kampeerveld dat je zelf mag inrichten. Elk kampeerveld heeft een kampvuurplek met barbecue waar boomstamzitjes omheen staan. Zin om te kamperen maar geen tent of caravan? Je kunt een pipowagen, Finse blokhut of trekkershut erbij huren.

Bij groepskamperen betaal je een prijs per persoon per nacht. Als extraatje ontvang je een gratis barbecuefeestje. Of een lekker ontbijt. Of een lunch. Je ontvangt namelijk gratis een tegoed waarmee je zelf catering mag uitkiezen.

2 tot 3 nachten: €11 per persoon per nacht.
4 tot 6 nachten: €10 per persoon per nacht.
7 nachten en meer: €9 per persoon per nacht.

Kijk voor meer informatie op Wijgaangroepskamperen.nl of bel gratis naar telefoonnummer 0800 400 400 4.

????????????????????????????????????

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING