Wees lief voor je huid

littekencrème

Littekens verdwijnen nooit helemaal, maar een goede verzorging kan wel helpen de zichtbaarheid te verminderen.

Littekens: we hebben er bijna allemaal wel eentje (of meerdere) op ons lichaam. Met het mooie weer en zomerse kleding aan zijn ze misschien ook sneller zichtbaar. Zijn ze stug, gevoelig of rood, dan kan een goede verzorging helpen.   

Esmee (31) heeft een litteken op haar been. Sinds ze het insmeert met VSM Derma Calendulan littekencrème merkt ze verschil.

“Het litteken en de huid eromheen voelden eerst een beetje stug. Maar nu ik het dagelijks insmeer, voelt mijn huid soepeler en wordt het litteken minder zichtbaar.”

Tips van Esmee:

  • Pulk niet aan het litteken. De vorming ervan duurt gewoon even, soms wel anderhalf jaar. Geef het dus de tijd.
  • Masseren stimuleert de bloedsomloop. Samen met een vingertopje VSM Derma Calendulan littekencrème ondersteun je zo het herstellend vermogen van de huid.
  • Blijf uit de zon met littekens als ze nog nieuw zijn en nog niet de definitieve vorm hebben. Ook in dat geval is het belangrijk je litteken extra te beschermen. Het blijft een stukje kwetsbare huid dat aandacht nodig heeft.

Zacht voor je huid

VSM Derma Calendulan littekencrème met het natuurlijke extract van de goudsbloem (Calendula officinalis) verzorgt je nieuwe en bestaande littekens. De crème hydrateert, verzacht en helpt de zichtbaarheid van littekens te verminderen.

littekencrème

 

Fotografie Alfred Schrock/Unsplash.com

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten