Zacht voor de droge winterhuid

droge winterhuid

Heb je een eczeem-gevoelige huid? Maak juist in de koudere maanden bewuste keuzes: niet heet douchen, de verwarming iets lager zetten en het dragen van kleding van natuurlijke stoffen. Een prettige crème om te gebruiken is VSM Derma Cardiflor Forte–gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals extract van de blaasjeswingerd (Cardiospermum halicacabum).

Geef je huid rust

Als je huid erg droog of geprikkeld is, is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Cardiflor Forte crème verzacht, hydrateert en ondersteunt het herstel. Het ingrediënt Cardiospermum halicacabum geeft de huid rust.

“Niks dan lof over de samenstelling van de crème, voortreffelijk!” – Sandra (46)

Krachtige verzorging

Cardiflor Forte crème geeft de eczeem-gevoelige huid een intensieve verzorging. Het extract van de blaasjeswingerd zorgt voor verzachting van de huid en ondersteunt het natuurlijk herstel. De verzorgende en hydraterende crème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in de huid. Cardiflor Forte crème is geschikt voor alle leeftijden en voor langdurig, dagelijks gebruik.

Liefde in een tasje

De Cardiospermum halicacabum wordt ook wel ‘blaasjeswingerd’ of ‘liefde in een tasje’ genoemd. Die bijnaam dankt de plant aan het zaad in de bolvormige vruchten: zwart met een wit hartje. De eenjarige plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en Bermuda, maar groeit ook in tropische gebieden zoals Afrika, India en Australië. De witte bloemetjes zijn niet zo opvallend, maar de vruchten des te meer: het lijken kleine ballonnetjes.

droge winterhuid

Fotografie Shutterstock

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training ga je zorgen voor jezelf. Je neemt de tijd om je af te vragen hoe het echt met je gaat en je last rust- en reflectiemomenten in.

BEKIJK DEZE TRAINING