Familiehuis in Limburg

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Bed & Botram Bie Os in Thorn – het witte dorpje in Limburg – verblijf je in een mooi ingericht familiehuis.

Bed&BotramBieOs2Wat is er zo fijn hier?
Wat een Limburgse gastvrijheid in het kleine witte dorpje Thorn. Jo en Jolanda zijn ontzettend warme mensen. Hun familiehuis is zo leuk ingericht, alles heeft een verhaal. Jo heeft een passie voor koninklijke spulletjes, die vaak op Koninginnedag in Amsterdam zijn gekocht. Op een van de kamers vind je een prachtig beeldje van Juliana. Op een andere kamer vind je een verzameling van ingelijste kantjes en kleedjes. Sommige gasten nemen iets mee van henzelf, gevonden op zolder, wat ze echt vinden passen in het huis.

Bed&BotramBieOs1Wat krijgen we bij het ontbijt?
Lekker langzaam wakker worden met verse broodjes van ‘warme bakker’ Joost. In de zomer is er zelfgemaakte confituur. Iedere dag een beetje anders, dus als je langer blijft, wordt het nooit saai.

Bed&BotramBieOs5Onze tip
Huur een zeilbootje bij Sailcenter in Kinrooi. De omgeving is prachtig. En ga lekker uit eten bij eetcafé De Hoeskamer dat vol hangt met schilderijen en waar je nog gewoon een broodje jonge kaas kunt eten.

Slapen vanaf € 84,- per nacht per kamer, voor 2 personen inclusief ontbijt. Baby- of kinderbedje erbij is mogelijk.

Bedenbotram-bieos.nl

Tekst: Albertine van den Brink

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN