Good Hotel in Amsterdam

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Voor het Good Hotel in Amsterdam moet je er wel snel bij zijn, want dit drijvende pop-up hotel vertrekt over een jaar naar Brazilië. 

GoodHotelAmsterdam4Wat is er zo fijn hier?
Behalve dat je slaapt tussen origineel Dutch Design (van jonge designers tot Moooi tot Hema), draag je ook nog eens maatschappelijk je steentje bij door in dit hotel te overnachten. Het hotel geeft dit jaar honderd Amsterdammers uit de bijstand de kans op een nieuwe baan in deze branche. Vanuit de kamers aan de waterzijde heb je een prachtig uitzicht over het IJ. Binnen een paar minuten lopen vanaf het hotel bevind je je in hartje Amsterdam. Wil je hier slapen, dan moet er wel snel bij zijn. Het drijvende hotel vertrekt volgend jaar voor de Olympische Spelen naar Rio de Janeiro!

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Je kunt kiezen uit een à la carte ontbijt of een van de drie ontbijtmenu’s, inclusief onbeperkte koffie of thee en een glaasje jus de orange. Probeer ook vooral het gezonde Good-ontbijt.

GoodHotelAmsterdam2
Onze tip
Het Good Hotel ligt in het centrum van Amsterdam, dus alles kan. Binnen tien minuten loop je in de Jordaan en struin je door straatjes en hofjes. Of vaar met het pontje naar de creatieve NDSM-werf, waar een keer per maand een geweldige rommelmarkt is in de IJ-hallen.

Lekker eten
Ga lekker worstjes eten en wijntjes drinken bij Cafe Worst of bij biologisch Restaurant Bak met uitzicht op het IJ.

Leuk om te weten
Hotel Amsterdam is onderdeel van Good Hospitality Group, volgend jaar zal er nog tweede not-for-profit hotel worden geopend in La Antigua, Guatemala.

Overnachting voor 2 personen vanaf € 80,- per nacht exclusief ontbijt. Ontbijt kost € 15,-.

Goodhotelamsterdam.com

GoodHotelAmsterdam1

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN