Houten huisje Veluwe

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Slapen op nummer 1, aan de rand van de Veluwe in Heerde, slaap je in een romantisch houten huisje met uitzicht over de weilanden.

IMG_4413 kopie
Wat is er zo fijn hier?
Op het erf van een idyllisch wit woonboerderijtje staat een zwart houten huisje, omgetoverd tot gastenverblijf. Met behulp van een architect is een open ruimte ingedeeld tot vier aparte ruimtes: een heerlijke zithoek, een fijn bed met uitzicht op de natuur, een kleine keuken met Nespresso apparaat, een eettafel waar het ontbijt geserveerd wordt en een bijzondere badkamer midden in de ruimte. Openslaande deuren naar het terras maken het compleet.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt is verser dan vers en wordt door de gastvrouw Christine in je eigen huisje bezorgd, met elke dag een andere verrassing. Verschillende broodjes, yoghurt met fruit uit de tuin, een verse bloem en huisgemaakt lekkers.

IMG_4312 kopieOnze tip
Vlakbij, aan de IJssel, ligt de mooie Scandinavische woonwinkel FLOD, waar je terechtkunt voor accessoires voor huis en tuin, maar ook slow koffie en biologische thee.

Lekker eten
Bij dit heerlijke huisje wil je eigenlijk niet weg en dat komt goed uit. Op verzoek regelt Christine een ‘home cooked meal’, een biologisch 3-gangen diner of een smakelijke maaltijdsoep.

Overnachting per kamer vanaf € 100,- per nacht, inclusief ontbijt.
Slapenopnr1.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

IMG_4201 kopie

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN