Vakantieadres De Weide Wereld vlakbij Brugge

Iedere maandag vind je een lekker weg adresje op ons blog. Geselecteerd en goedgekeurd door Flow. Hotel, camping, B&B of een ander slaapadres voor een fijn weekendje weg, of een nachtje, of iets langer. En altijd bijzonder en in Nederland of België. (En heel soms een klein beetje verder). Deze keer: Gastenverblijf De Weide wereld vlakbij Brugge.

Lekkerweg_11_Gastenverblijf De Weide wereld vlakbij Brugge

Wat is er zo fijn hier?
Elke kamer, elk plekje in het huis neemt je mee naar verre oorden. Gasten komen er uit de hele wereld en vertellen hun verhalen aan de gezamelijke ontbijttafel, zoals onlangs een ballonvaarder die 6 maanden per jaar in Myanmar woont. De ligging van de Weide Wereld is heel speciaal, op het platteland middenin de natuur maar ook vlakbij Brugge en Gent. S’ Morgens kan je yoga doen rond de natuurlijke poel en in de zomer kan je buiten ontbijten onder de notenbomen.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Alles is biologisch, zoals het heerlijke fruitsap uit eigen boomgaard (appels, peren en kweeperen). Twee keer per week wordt er zelf brood gebakken die je eet met eigengemaakte confituur en jam, ook uit eigen boomgaard. Croissants, stokbrood en kleine broodjes komen van bakkerij Painture. En dan zijn er ook nog zelfgebakken seizoenstaarten met boomgaardfruit, Engelse suikervrije muffins, Indische kardemonbroodjes, Italiaanse kaaspoffertjes, Marokkaans sinaas-slaatje, een Libanese fruitsla met oranjebloesem….

Onze tip
Eigenaars Petra en Bruno weten alle toffe winkeladresjes, kringloop- en brocantezaken, gezellige terrasjes en cafeetjes in de buurt. Doe je de voordeur open dan kan je zo wandelen op het Beverhoutsveldwandelpad. En vlakbij vind je de ‘Zotte Mutse’ (http://www.zottemutse.be/), een typisch Belgisch huiskamerrestaurant. Voor een heerlijke wafel met warme krieken…

Leuk om te weten
Bruno houdt van letterkappen in steen en maakt glas in loodramen. Petra haakt, breit en borduurt granny dekens. Dit alles vind je terug op deze heerlijke plek.

Prijs voor een kamer: vanaf € 80,- per nacht voor 2 personen op basis van 2 nachten.

www.deweidewereld.eu

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN